Можеш да направиш регистрация на онлайн профил в сайта ни axi-card.bg за броени секунди. Влез на страницата ни и кликни върху бутона ВХОД ЗА КЛИЕНТИ. Ще се отвори активен прозорец, в който трябва да регистрираш своя email адрес. 

Можеш да достъпиш страницата за регистриране на персонален потребителски профил за AXI и директно през този линк: https://my.axi-card.bg/register.html.

При регистриране на заявка за индивидуален профил, ще получиш съобщение от нас на email адреса от регистрацията. Email-ът съдържа линк за активиране на профила. Последвай изпратения в email-а линк и извърши оставащите стъпки. А всъщност, остава само да избереш парола за твоя новорегистриран клиентски акаунт.

В случай, че паролата отговаря на изискванията ни (това означава да е с минимум 8 символа, да съдържа поне една главна и поне една малка буква и поне една цифра), регистрацията на твоя онлайн потребителски профил е готова.

Доскоро, създаването на онлайн клиентски профил се случваше автоматично, при онлайн кандидатстване за кредитна карта AXI. Линкът за активиране на профила се получаваше на посочения при кандидатстването e-mail адрес. От кандидатите се изискваше единствено да регистрират своята кредитна карта в профила си.

Сега вече клиентът трябва сам да регистрира профила си съгласно упътванията по-горе.

За да използваш пълния набор от функционалности, налични в твоя потребителски профил, трябва да регистрираш и кредитната си карта в профила. За целта, в менюто AXI CARD, трябва да въведеш своя Единен граждански номер (ЕГН) и номера на договора за твоята кредитна карта AXI.

Ако не знаеш какъв е номерът на твоя договор, погледни в долния ляв ъгъл на твоята кредитна карта AXI. Непосредствено под серийния номер на пластиката ще видиш изписан 6-цифрен код. Това е номерът на твоят договор за кредитна карта AXI.

Ако все още не си направил регистрация на индивидуален онлайн профил, направи го. Това е безплатен бонус към перфектното клиентско обслужване по твоята кредитна карта AXI.