Kакво ти позволява твоят индивидуален онлайн профил в сайта axi-card.bg?

Благодарение на твоя индивидуален онлайн профил в сайта axi-card.bg, можеш да имаш достъп до разнообразна информация, свързана с твоята кредитна карта AXI.

Можеш например да следиш всички трансакции, направени с твоята кредитна карта. В това число можеш сам да задаваш периоди, за които искаш да разгледаш справка. 

Друга услуга, която ти позволява твоят индивидуален онлайн профил е да следиш текущото състояние на картата си. Напълно безплатно, когато поискаш можеш да провериш баланса по сметката си - колко пари си използваш в текущия месец и какъв е размерът на задължението ти.

В клиентския профил всеки картодържател има достъп до месечно извлечение. По принцип имаш право и да поискаш да получаваш това извлечение на хартиен носител, или на email.

Също така, можеш да управляваш услугите, за които да се ползва картата. AXI е една от малкото кредитни карти, които можеш сам да блокираш и активираш - изцяло или частично. Можеш например да забраниш само определен тип операции, които могат да се извършват с твоята карта AXI. Тази функция има за цел да повиши сигурността на средствата в твоята кредитна карта.

При старите абонати, получаването на индивидуален потребителски профил ставаше автоматично - със сключването на договора за откриване на кредитна карта AXI. За клиента оставаше единствено да регистрира картата си в профила, за да може да ползва всички негови функционалности.

Сега, при новите клиенти, ангажимента за регистриране на индивидуален онлайн профил е техен. Всеки посетител на сайта ни axi-card.bg може да си направи регистрация и личен профил през менюто ВХОД ЗА КЛИЕНТИ. След като регистрираш своя клиентски профил, остава да добавиш данни за твоята кредитна карта - единен граждански номер (ЕГН) и номер на договор.

Съветваме те да регистрираш клиентски профил в axi-card.bg, както и картите, които ползваш, защото така добавяш стойност към твоята кредитна карта. Можеш лесно и удобно да извършваш разнообразни неплатежни операции и винаги да си наясно с баланса на твоята карта AXI.